![]() ![]() ![]() |
» Kelime-i Şahadet, yalancinin yalanci Şahitligi.......
| kitapsiz |
Gönderme: Sep 12 2008, 15:35 PM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 10403 Katılım: 12-March 08 Üye No: 1 Status: Online |
Kelime-i Şahadet: "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve Resuluhu" türkce anlami: "Ben şahadet ederim ki Allah'dan başka ilah yoktur ve ben şehadet ederim ki Hz. Muhammed O'nun kulu ve Resulüdür." simdi bir düsünelim, Kelime-i Şahadet eden bir müslüman yalan yere sahitlik etmis olmuyor mu? ilk bastan onu kandirmislar. o da bizi kandirmaya calisiyor. arap ona öyle demis, o da bize arapin dediginin dogru oldugunu yutturmaya calisiyor. öyle degil mi? bir müslüman bize yalan yere yaptigi Şahitligin, yalan olmadigini nasil ispatlayabilir? Şahadet eden müslüman kendisi allahla mi konusmustur da, allahin tek ve muhammedin onun peygamberi olduguna sahitlik edebiliyor? islam yalan dolan ve arap masal ve mavallari üzerine kurulmus bir din oldugu icin, müslümanlara da, yalancilarin yalanci sahitligini yapivermekten baska secenek kalmiyor. ne büyük bir aymazlik. hatta ahlasizlik. yalanci sahitlik ne kötü bir durum. nasil korkmus arapin cehennem tehditlerinden.. ki, ne karakter kalmis ne akil.. ne kadar kolay ve ucuza satmis ruhunu arapa.. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| kitapsiz |
Gönderme: Sep 13 2008, 13:28 PM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 10403 Katılım: 12-March 08 Üye No: 1 Status: Online |
bizim dingilin bu basliga verecek yaniti yoktu herhalde -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| hanefi |
Gönderme: Sep 13 2008, 17:21 PM
|
||
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: üyeliği sonlandırı Mesaj: 157 Katılım: 12-September 08 Üye No: 132 Status: Offline |
bu da yine senin inanmadığın şeye şahitlik etmemizden dolayı senin kuruntularındır. kuzum siz bu kadar komik olmayı nasıl başarıyorsunuz? -------------------- بســـم الله الرحمن الرحيم
"De ki; "Hak geldi, batıl yok oldu. Zaten batıl yok olmaya mahkumdur. " İsra Suresi 81. Ayet |
||
| a.t.aman |
Gönderme: Sep 13 2008, 17:27 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: üyeliği sonlandırı Mesaj: 250 Katılım: 6-September 08 Üye No: 116 Status: Offline |
Buradaki 'şehâdet' Arapça'da;'tanıklık' manâsına geldiği gibi cümle içerisinde inanmak anlamında kullanılmış.Çok büyük bir mes'ele değil.
Muhammed, zâten Arapçayı iyi kullanan,ve müslümânları bu biçimde etkiyelen biri imiş. |
| a.t.aman |
Gönderme: Sep 13 2008, 17:31 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: üyeliği sonlandırı Mesaj: 250 Katılım: 6-September 08 Üye No: 116 Status: Offline |
Kur'ân'daki asıl gâriplik Allah'ın yemin etmesidir.
Tanrı hiç kendi yarattığı dağa,taşa,toprağa yemîn eder mi? --- TUR: 1. Tûr'a, andolsun ki, (Yemîn 1) 2. Satır satır yazılmış Kitab'a, (Yemîn 2) 3. Yayılmış ince deri üzerine, (Yemîn 3) 4. Beyt-i Ma'mûr'a, (Yemîn 4) 5. Yükseltilmiş tavana(göğe), (Yemîn 5) 6. Kaynatılmış denize (bunlara andolsun ki), (Yemîn 6) --- İşte Kur'an'ın en belirgin çelişkilerinden biri. |
| kemalistcan |
Gönderme: Sep 13 2008, 17:41 PM
|
|
admin ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 1327 Katılım: 17-March 08 Üye No: 8 Status: Offline |
Yobazlar yaratma lafını bile kullanmazken; kuranda allah kendi için "yaratanların en hayırlısı" lafını kullanır. Öyleyse bu en büyük şirktir; peki allahı kim cehenneme atacak?
Atamanın dediğinde gerçeklik varsa da daha çok şahitlik için kullanılır bu kelime; ama iç içe girmiş gibi görünüyor nasıl mı? Ayşe anaları çölde kaldığında muhammet çevrenin de etkisiyle ona küstü. Am biraz düşününce 4 şahit olayını buldu. Bu durumda ilk gittiği kişi aliydi. Ali olayı görmemişti ama ona Ayşenin hiçbir kötü olaya karışmadığına şahitlik yapmasını istedi; ama ali şahitlike etmedi. Aynı şekilde zina olayında şahitlik yapacak mümin 4 erkeği düşünün; ulan madem ordasınız niye olaya engel olmuyorsunuz? Oysa olay çok farklı; görmeye gerek yok... -------------------- «…Tehdit esasına dayanan ahlâk, bir fazilet olmadıktan başka güvene de lâyık değildir.…» Mustafa kemal ATATÜRK
|
| hanefi |
Gönderme: Sep 13 2008, 17:58 PM
|
||
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: üyeliği sonlandırı Mesaj: 157 Katılım: 12-September 08 Üye No: 132 Status: Offline |
a.t.aman kardeş biz müslümanlar da "vallahi billahi tallahi" diye yemin ederiz bunun için de bir fikrin yok mu öyle ya size göre olmayan bir şeye yemin edilmez hadi bunuda sor bize noolur -------------------- بســـم الله الرحمن الرحيم
"De ki; "Hak geldi, batıl yok oldu. Zaten batıl yok olmaya mahkumdur. " İsra Suresi 81. Ayet |
||
| hanefi |
Gönderme: Sep 13 2008, 18:05 PM
|
||||
|
bu link sana istediğin cevabı verecektir desem yalan olur çünkü Allah'a inanmayan birinin bu konu da ne gibi bir cevap beklediği tam bir muammadır komedidir maskaralıktır YARATANLARIN EN GÜZELİ
bu konuda sana hiç bir izahta bulunma gereği duymuyorum bir daha bu konudan bahsederseniz kale bile almayacağım -------------------- بســـم الله الرحمن الرحيم
||||
| hanefi |
Gönderme: Sep 13 2008, 18:06 PM
|
|
bu konu islamda çok hassas bir konudur lütfen dilinize hakim olun ki Allah hz aişeye iftira atıldığını vahyettiği ayetlerle göstermiştir
-------------------- بســـم الله الرحمن الرحيم
| kitapsiz |
Gönderme: Sep 13 2008, 18:11 PM
|
||
iste biz de bunu diyoruz ama müslümanlar kesinlikle inanmak istemiyorlar. evet, allah, ciddi ciddi calisma masasinin basina oturup, muhammedin don islerini organize edivermistir ( bu meslegin adini söylemeyelim. konumuz arap putu allahin meslegi degil ) nur 11 den 20 ye kadar giden ayetler.. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
||
| a.t.aman |
Gönderme: Sep 13 2008, 18:13 PM
|
Gerçekten Aişe konusu hassastır.
9 yaşında hassas bir kız çocuğu iken,52 yaşındaki Muhammed ile evlendirilmiştir. |
| kitapsiz |
Gönderme: Sep 13 2008, 18:45 PM
|
||
ayse 6 muhammed 49 yasindayken evlenmis. 9 yasina kadar ayse ile bebek oynamis. günümüzde pedofiliden hapislerden cikamazdi sapik.. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
||
| kitapsiz |
Gönderme: Jul 19 2009, 14:32 PM
|
nokmene bu basligi önerdim. imzasi kelimei yalanci sahitlik oldugu icin. 11 iletisi var görünüyor. ama hepsi silindigi icin hic biri yok. evrimi cürütecegim diye, HY sitesini buraya kopyalamisti kendinden tek kelime eklemeden ve kaynak göstermeden. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| nokmen |
Gönderme: Jul 19 2009, 16:32 PM
|
||
![]() Member ![]() ![]() Grup: üyeliği sonlandırı Mesaj: 12 Katılım: 17-July 09 Üye No: 334 Status: Offline |
Allah sizlere akil fikir izan ihlas hidayet versin ne diyeyim. Kendiniz ordan burdan kopyala yapistirlari yaparken -Allah kalplerinizi oyle bir muhurlemis ki- kendi uydurdugunuz masallariniza cevap verilmesine bile tahammulunuz yok. Iste siz boyle aciz bir durumdasiniz. Allah (C.C) oyle yuce oyle buyuk oyle merhametli ki ben bile burada iki gundur her yazdiginiz sacmaliklara satiri satirina nasil cevap verebilecegim hususunda icim titreyip hiddetlenirken O ne buyuk ne San-i Yuce bir Sabredendir ki sizin (iclerinizde olmeden once hidayet nasip olunanlar haric) cezanizi Ahiret'e erteleyebiliyor. Size soyliyecek hicbirsey yok, 300 kusur kisi bir atesin etrafina toplanmis gulu-gulu dansi yapiyor, cok degil bir kac 10 yil sonra o atese odun olacaginiz (yine, iclerinizde olmeden once hidayet nasip olunanlar haric) gunleri bekliyorsunuz. Unutmayin ki yazdiginiz her satirin degil, her bir harfin yuzlerce sayfalik cevabi var. Ama bunu yapmak teknik ve zaman olarak mumkun degil, teknik olarak mumkun degil diyorum cunku yazilanlari siliyorsunuz. Ehh, burada guclu olan sizsiniz belki, ama Mutlak Guclu olan O San-i Pek Yuce Allah'tir. Hepiniz O'na donduruleceksiniz. Ne aci bir durumdur, nasil bir muhurlu gozdur ki, kendinizce Allah Celle Celaluhu'ne ve onun Yuce Kitab'ina saldiracagim derken verdiginiz ayetlerdeki buyuk mucizeleri bile goremiyorsunuz, Allah kâfirlerin kalbini (küfürlerindeki inatları sebebiyle) işte böyle mühürler (Ar'af-101). Allah tum insanlari boyle bir duruma dusmekten korusun. Ornekleri pek cok ...hangisinden bahsedeyim....Daglarin kazik seklinde yaratilmasi 1400 yil onceden Allah tarafindan soylenmis. Ey Allah'in kullari, daglarin yerin altindaki koklerinin 10-15 katina kadar cikabildigi ve depremlere engel oldugu (tamamen durdurdugu degil, ENGEL OLDUGU, AZALTTIGI) daha yeni yeni anlasilmakta...... http://www.mucizeler.com/bolumler/34_kazikseklindedaglar.htm Iclerinizden benim yazimi samimiyetle okuyanlar olaBILecegini, belki kurtulus isigina cok yakinda olanlar olabilecegini umit ederek yazimi surduruyorum, diger rahatsiz olanlar(!) lutfen devam etmeyebilirler. (zaten bu yazim da silinecektir ama neyse.....) Peki ya bu nasil bir muhurdur ki, insanin ana rahminde gecirdigi evreleri TEK-TEK ve hic bir supheye yer birakmaksizin ACIK ACIK yazan bu ayetleri, (Secde-8, Necm 45-46, Murselat 20-21-22, Muminun 12-13-14) basinizi iki elinizin arasina alip dusunmek yerine alay ve gormemezlikle gecistirme curetini gosterebiliyorsunuz?
Peki ya topraktan yaratilma hadisesi? Siz bilimin bulgularindan da bu kadar mi habersizsiniz ki insan vucudundaki tum elementlerin topraktakilerle ayni oldugunun kesfedildiginin farkinda degilsiniz? Bu hadise eger eski inanislarda da bu sekilde geciyorsa bu bile tek basina insanin Hz.Adem'den geldiginin ve o gunden bugune cok sayida peygamber geldiginin, ve aslinda hepsinin ayni dini (La Ilahe Illallah) insanlara teblig ettiginin ancak hepsinin insanlar tarafindan bozuldugunun ve tahrif edildiginin ispati degilde nedir? Ayni hadisenin Tevrat'ta da degisik bicimlerde (tahrif edilmis olsa dahi) gecmesinin gene dinin ayni Kaynak'tan geldiginin ispati degilde nedir? Bu nasil bir insandir ki kendisi (HASA) bir kitap yazmak istiyor ancak yeni seyler yazmak yerine, kendisine boyle bir yafta yapistirilma (guya eski inanclardan kopyalama) ve kimseye kendini inandiramama "risk"ini goze alabiliyor? http://www.mucizeler.com/bolumler/48_toprakvesudan.htm Peki ya 1400 yil once hanginiz Kiyamet Suresi 4. ayetini yazabilirdi? Biraz insaf lutfen. Biraz insaf. Hanginiz o donemde evrenin genislemekte oldugu gibi bir bilgiye sahip olup bunu "buyuk bir risk" (!) ile bu Yuce Kitab'a koyabilirdiniz?(Zariyat-47) http://www.mucizeler.com/bolumler/01_surekligenisle.htm Yeryuzunun bir dosek olarak tesbihlenmesinden nasil oluyorda "yeryuzu duzdur" anlami cikarabiliyorsunuz? Anti-madde hakkinda ne kadar bilgi sahibisiniz? 1933'teki Nobel odulunu alan bilim adami Yasin Suresi 36 ve Zariyat-49'da bildirilen o buyuk gercegin bilimsel olarak kanitlanmasi sayesinde almamis midir odulunu? http://www.mucizeler.com/bolumler/11_eslerhalinde.htm HALEN DEVAM EDIYORUM... B-U Y-A-Z-I-M-D-A C-O-P-Y P-A-S-T-E Y-O-K-T-U-R (AMA SIZ YAPABILIRSINIZ, OLSUN). .... neyse vazgectim...konular fazla, detaya girmeden de olmuyor. siz eger dogrulari ogrenmek isterseniz ve Allah(C.C) dilerse zaten yola gelirsiniz. Inanan insan kalbi ile inanir, digerleri detaydir. Bu yazimda kimseyi kirici incitici birsey yazmadim, yazmamaya gayret gosterdim. Eger gene de admininiz bu yazimi begenmeyip hemen silerse sizlere ulasamiyacagim demektir. Olsun saglik olsun. Zaten kimseyi burada imana getirmek gibi bir hedefim olamaz, ben sadece ve sadece iclerinizde IMAN serefine birazcik olsun yakin olanlar vardir umidi ile kucuk bir kapi aralamak istedim, onlar zaten bu kapidan girdiklerinde tum gercekligi aciklikla gorebilecektir. Allah onlara son nefeslerinden once iman nasip etsin diye dua ediyorum. Hayatimda kimseye kufur ve hakaret etmedim, kimseyi dini yada siyasi vs. gorusu nedeniyle asagilamadim, kotu soz de kullanmadim, eger sizler gibi ate...(Allah korusun) olsaydim gene de insana olan saygimdan oturu "rezilullah" (miydi oyle birsey) ifadesi yerine yine de Hz.Muhammed demeyi tercih ederdim. Bu beni kucultmez aksine insanligimla ovunebilip yucelmeme sebep olurdu. Degerli admininizden beni sitenizden silmesini rica ediyor, hepinizi Yuce Allah'a havale ediyorum. Saygilar. -------------------- Sehadet ederim ki Allah'tan baska ilah yoktur, ve yine sehadet ederim ki Muhammed (S.A.V) O'nun kulu ve elcisidir.
|
||
| kitapsiz |
Gönderme: Jul 19 2009, 16:49 PM
|
||
bütün müslümanlar gibi, yalanci ve iftiracisin. o silinenleri senmi yazmistin? yoksa HY sitesinin tamamini kendinden tek kelime eklemeden ve adres vermeden yapistirmismiydin? burada sana ait olan yazi, icinde küfür ve kisiye hakaret yoksa asla silinmez. evet, bizde kopya yapistiriyoruz. ama bu ya gazete haberi oluyor yada üzerinde tartismak istedigimiz bir yazi. bütün bir yalan dolan, masal maval falan filan sitesini buraya kopyalamiyoruz. ve biz yazilari nereden aldigimizi yaziyoruz. forum kurallarini okumadan forum sisisirsen, senin ve senden önce alistigimiz dincilerin durumuna düsersin. bu basligin konusuna yazacagin yazi, yukardaki iletin olmamaliydi. cünkü baslik konusu ile hic bir ilgisi yok. kelleleriniz dünyayi 1400 yil geriden ve bir bedevinin cehaleti ile takip ettiginden, her seyi her seyle corba ediyorsunuz. hepiniz ayni fabrikadan cikmis robotlar gibisiniz. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
||
| Gaye |
Gönderme: Jul 19 2009, 16:53 PM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 964 Katılım: 16-April 08 Üye No: 40 Status: Offline |
Sayin Nokmen,
Bu ne alinganlik boyle.. Bu yaziniz copy paste degil ve bu nedenle sitemizden silinmeyecektir elbette..Biz boyle, kaynagi sizin dusuncelerinizden olusan yazilar bekliyoruz ki tartisabilelim sizinle.. Foruma goz gezdirirseniz bu turde yazilan yazilarin hicbirinin silinmedigini goreceksiniz.. Burasi sizin alisik olmadiginiz turde ozgur bir tartisma platformu.. Bizler kendi dogrularimizi "musluman" sitelerde ifade ettigimiz anda tehdit ediliyoruz... Kaldi ki taratismalarda taraflar kendi dogrularini baski araci olarak kullandiklari zaman, tartismanin adi tartisma olmaz..Buna dayatma denir... Ne bizlerin, ne de sizlerin dogrularimizi dayatma hakki olamaz..Oncelikle bu konuda anlasalim..Sonra buyrun gelin konusalim..Bize yakisan da bu olmali, degil mi? |
| yeşilkum |
Gönderme: Nov 3 2009, 15:38 PM
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 15 Katılım: 31-October 09 Üye No: 395 Status: Offline |
Atatürk'e ve cumhuriyete laf ettirmiyosunuz ama kendiniz Kur'an ayetleri ve peygamberi aşağılıyorsunuz (!) ya da bu yolu tercih edenleri... bu da ilginç geldi bana... Atetürk ileri görüşlü biriydi, yoksa aşağılamayı, küçüksemeyi, saygısızlıgı mı ögretti sizlere? sözüm geneledir. saygınlıgını koruyanlar, eleştrilerini adabıyla yapanlar üstlerine alınmasınlar...
buarada ayrımcılık olmasın diyorsunuz ama ayrımcılık yapanlarınızı görüyorum... bunu da 3-4 gündür incelemelerimle tespit ettim... bu konuda yanıldıgımı sanmıyorum saygılar -------------------- Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar.
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar, 'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? (Mehmet Akif Ersoy) |
0 Kullanıcı bu konuyu okuyor (0 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:
![]() |
![]() ![]() ![]() |

Script Execution time: 0.7177
12 queries used
GZIP Açık