| Sayfa: (3) 1 2 [3] ( İlk okunmamış iletiye git ) | ![]() ![]() |
» Forumdan Süreli Ve Süresiz Uzaklastırılan üyeler
| eyesoftheleopard |
Gönderme: May 25 2009, 22:12 PM
|
||
![]() Leoparın Gözleri ![]() ![]() ![]() Grup: üyeliği sonlandırı Mesaj: 550 Katılım: 3-February 09 Üye No: 245 Status: Offline |
Bahsi geçen kullanıcı 3 gün önce üye olmadı mı?... Ben mi yanlış biliyorum... SAYGILAR... |
||
| kitapsiz |
Gönderme: May 26 2009, 01:35 AM
|
||||
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 10403 Katılım: 12-March 08 Üye No: 1 Status: Online |
he -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
||||
| Gaye |
Gönderme: May 26 2009, 08:02 AM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 964 Katılım: 16-April 08 Üye No: 40 Status: Offline |
Denizzkan'in forumda kalip yazmasi iyi olurdu..
Ama uyeligini sildirmek istedigine gore, kendince hakli bir nedeni olmali.. Ben yine de bu ani ve beklenmedik gidisin nedenini bilmek isterdim .. |
| Gaye |
Gönderme: Jul 1 2009, 02:28 AM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 964 Katılım: 16-April 08 Üye No: 40 Status: Offline |
Acelya'nin uyeligi kendisi istedigi icin sonlandirilmistir...
|
| kitapsiz |
Gönderme: Jul 4 2009, 19:56 PM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 10403 Katılım: 12-March 08 Üye No: 1 Status: Online |
forumda iki nickle yazmak yasak oldugu icin, walla nicki suspent edilmistir. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| kitapsiz |
Gönderme: Jul 19 2009, 16:52 PM
|
nokmenin üyeligi istegi üzerine sonlandirlmistir. son duasini ettide gitti azik http://kadinvedin.ipbfree.com/index.php?sh...t=0entry26141 -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| kitapsiz |
Gönderme: Jul 25 2009, 15:43 PM
|
erdreme baska sitelerde ne kadar cumhuriyet ve Atatürk düsmani yazi varsa, buraya kopyalamaya basladigi ve uyarilara kulak tikadigi icin, üc gün forum kurallarini okuma cezasi verilmistir. dündügünde ayni tavri sürerse, süresiz uzaklastirilacaktir. kopyalari silinecektir. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| kitapsiz |
Gönderme: Jul 25 2009, 18:58 PM
|
erdem sürekli foruma online oldugu icin, cezasini kaldirip yazmasina izin verdim. o hatasini anlamak yerine, kopyalarini savunmaya devam etti. bu da yetmedi tehdit etti. bizde ona cumhuriyete ve Atatürke karsi yazilmis nefret yazilarini kopyalayip yapistirabilecegi bir platform arama olanagi tanidik.. bütün zamanlar icin azad edilmistir. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| kitapsiz |
Gönderme: Aug 16 2009, 16:08 PM
|
Anti nin üyeligi kendi istegi üzerine sonlandirilmistir. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| kitapsiz |
Gönderme: Aug 22 2009, 13:53 PM
|
inability_ slave nin üyeligi istegi üzerine sonlandirilmistir. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| kitapsiz |
Gönderme: Aug 26 2009, 12:16 PM
|
sadizdemirin adi istegi üzerine Sümer olarak degistirldi. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| eyesoftheleopard |
|
![]() Leoparın Gözleri ![]() ![]() ![]() Grup: üyeliği sonlandırı Mesaj: 550 Katılım: 3-February 09 Üye No: 245 Status: Offline |
Kullanıcı adımın ''eyesoftheleopard'' olarak değiştirilmesini istiyorum... |
| eyesoftheleopard |
|
||
Neden siliyorsun ki?... Nick değiştirmek isteyenler her seferinde başlık mı açacak?... Bu başlık zaten var olması gereken bir başlık... |
||
| kitapsiz |
Gönderme: Sep 18 2009, 00:56 AM
|
adin degistirldi. simdiye kadar isim degisiklikleri bu baslik altinda duyuruldu. gereksiz sorun cikarma yine.. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| eyesoftheleopard |
|
||
Ben de nickimi bu başlık altında görünce dedim herhalde hızını alamayıp beni attı... Forum düzeni açısından sordum canım kızma... Nick değişikliklerinin Forumdan Süreli Ve Süresiz Uzaklastırılan üyeler başlığı altında durması biraz garip geldi... Sorun yok... Kolay gelsin... Sevgili ablacığım... |
||
| kitapsiz |
Gönderme: Sep 26 2009, 15:23 PM
|
bu gün buraya kosubanditamiri nicki ile üye olan saskin MÜNASEBETSIZ, konu basliklarina firmasinin reklamini asmak icin üye oldugundan, aninda SUTLANMISTIR. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| kitapsiz |
Gönderme: Oct 20 2009, 14:56 PM
|
nesil diye kopyaci ve fetos tohumu bir PKK kürdü vardi. kandile gömdük. berbat bilirdik amin -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| kitapsiz |
Gönderme: Nov 10 2009, 15:53 PM
|
eyesoftheleopard üyeliginin sonlandirilmasini istemeye mecbur edildi ve seve sece sonlandirdik. http://kadinvedin.ipbfree.com/index.php?ac...st=0#entry28592 http://kadinvedin.ipbfree.com/index.php?sh...t=0entry28573 -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:
Sayfa: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() |

Script Execution time: 0.3836
11 queries used
GZIP Açık