| Sayfa: (3) [1] 2 3 ( İlk okunmamış iletiye git ) | ![]() ![]() ![]() |
» Dogum Günü Kutlamalari :)
| kitapsiz |
Gönderme: Apr 18 2008, 15:55 PM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 10403 Katılım: 12-March 08 Üye No: 1 Status: Online |
overnightvisit, ilk dogum günü cocugumuz sensin. nice yillara.. iyiki dodun ve buradasin pasta yapar tekrar kutlariz sen dönünce. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| AlchollicA |
Gönderme: Apr 18 2008, 16:19 PM
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 70 Katılım: 16-April 08 Üye No: 39 Status: Offline |
iyi ki doğdun over.. ncie yıllara.
|
| mistral |
Gönderme: Apr 18 2008, 18:25 PM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 4451 Katılım: 12-March 08 Üye No: 2 Status: Online |
Ben şaka yapıyor sanmıştım, hani ben de kadın peygamberim gibilerinden....
Doğumgünün kutlu olsun over.... Sen geldiğinde pastalı ve alkolsüz içecekli sürpriz bir parti yaparız.... Alkolikler colalarına azcık votka koyabilirler.... -------------------- Boşuna kendinizi kandırmayın; sürekli yaptığınız şey neyse siz osunuz...
Aristo |
| Dimension |
Gönderme: Apr 18 2008, 18:32 PM
|
|
Member ![]() ![]() Grup: üyeliği sonlandırı Mesaj: 14 Katılım: 19-March 08 Üye No: 14 Status: Offline |
Dogum günün kutlu olsun.Over Arakadasimiz.
Daha nice güzel ve saglikli Yillara. Dimension -------------------- INSANLARA,DINLERE,GÖRÜSLERE SAYGI.
|
| overnightvisit |
Gönderme: Apr 18 2008, 22:15 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 263 Katılım: 17-April 08 Üye No: 45 Status: Offline |
kızlar.. size pasta ve şarap getirdim
|
| botanical |
Gönderme: Apr 18 2008, 22:17 PM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 2033 Katılım: 13-March 08 Üye No: 5 Status: Offline |
Doğum gününü kutlarım overnightvisit
-------------------- Aklın Sokrates'ten bu yana, yobazlık ve hurafeye karşı açtığı savaş henüz kazanılmış değildir.
Isaac Asimov |
| overnightvisit |
Gönderme: Apr 18 2008, 22:19 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 263 Katılım: 17-April 08 Üye No: 45 Status: Offline |
kızlarımla yemek yedik, şarap içtik, gitar dinledik. ..ve küçük kızımla muhteşem bir konuşma yaptık. Benim küçük meleğim meğer annesinden saklı sıkı devrimci olmuş. sıkı ateist.
Gurur duydum. Aslında anarşist olduğunu biliyordum ama ergenlik anarşisi olduğunu düşünüyordum.:-) Kızdığım, çıldırdığımherşey çıktı gitti aklımdan. Hani ne demiş büyük şair: toprak,güneş ve ben bahtiyarım. bana uyarladım. defne, ayşe ve ben..mutluyum. |
| overnightvisit |
Gönderme: Apr 18 2008, 22:21 PM
|
||
sağol birtanem. Bu gece ne yazık ki akıllı uslu bişeyler yazamayacağım. Hatta hiç buralarda durmasam kitabımı alıp, müziğimi açıp çekilsem daha iyi sanırım. Sarhoşum. |
||
| kitapsiz |
Gönderme: Apr 18 2008, 22:47 PM
|
||||
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 10403 Katılım: 12-March 08 Üye No: 1 Status: Online |
sen bu kafayla kitap okiyabilirsan,yarin ayni yerleri tekrar okuman gerekebilir. -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
||||
| AlchollicA |
Gönderme: Apr 18 2008, 22:52 PM
|
||
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 70 Katılım: 16-April 08 Üye No: 39 Status: Offline |
tabi koyarız ne demişş aristo doğum günü bahane alkol şahane |
||
| Freddie |
Gönderme: Apr 22 2008, 06:45 AM
|
|
Unregistered |
Geç oldu ama doğum günün kutlu olsun overnight'çiığım.
Haa bu arada benim doğum günüm 31 Temmuz'da ha! Şimdiden söyliyim de hazırlık yapın |
|
|
| overnightvisit |
Gönderme: Apr 22 2008, 08:44 AM
|
||
Sevgili Freddie'm, canımcım.31 Temmuzu yazdım kafama.Sana kocaman bir pasta olacak ve sürprizler.... |
||
| AlchollicA |
Gönderme: Apr 22 2008, 11:03 AM
|
|
over doğum gününmüş bilmiyordum şimdi kutlayayım bari doğum günün kutlu olsun nice yıllara..
nebleyim doğum günün olduğunu |
| overnightvisit |
Gönderme: Apr 22 2008, 15:23 PM
|
||
Yaa nasıl bilmezsin, tüm müslüman camiası benim kutlu doğumumu kutladı 18 nisanda. aşkolsun sana |
||
| overnightvisit |
Gönderme: Apr 22 2008, 15:24 PM
|
Bu arada freddie noldu maya işi? faydası oluyor mu? Senin epilasyon dediğin şu iğneli olandan mı yoksa bilgiğimiz ağda mı anlamadım ki.
|
| mistral |
Gönderme: Jul 7 2008, 21:51 PM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 4451 Katılım: 12-March 08 Üye No: 2 Status: Online |
Keklik'in bugün doğumgünü...
Doğumgünün kutlu olsun keklik... Bu da benim hediyem ![]() son sistemdir ona göre... artık bununla süpürürsün evi... -------------------- Boşuna kendinizi kandırmayın; sürekli yaptığınız şey neyse siz osunuz...
Aristo |
| kitapsiz |
Gönderme: Jul 7 2008, 21:58 PM
|
iyiki dogdun keklik ben mistralden alta kalacak degilim ya.. aha, bu da benden. tatile alisverise neyin de bununla gidersin garik Resim Eklentisi (Büyütmek için küçük resme tıklayın) ![]() -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| mitch |
Gönderme: Jul 7 2008, 22:00 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1346 Katılım: 28-June 08 Üye No: 77 Status: Offline |
Artist: mitch
Song: Oh Happy Day Album: Oh happy day (oh happy day) Oh happy day (oh happy day) When Jesus washed (when Jesus washed) When Jesus washed (when Jesus washed) Jesus washed (when Jesus washed) Washed my sins away (oh happy day) Oh happy day (oh happy day) (La, la, la, la, la, la, la, la, la) La, la, la, la, la, la, la, la, la (La, la, la, la, la) La, la, la, la, la (La, la, la, la, la, la, la) La, la, la, la, la, la, la (La, la, la, la, la) La, la, la, la, la Oh happy day (oh happy day) Oh happy day (oh happy day) When Jesus washed (when Jesus washed) When Jesus washed (when Jesus washed) When my Jesus washed (when Jesus washed) He washed my sins away (La, la, la, la, la, la, la) La, la, la, la, la, la, la (La, la, la, la, la) La, la, la, la, la He taught me how (oh, He taught me how) To wash (to wash, to wash) Fight and pray (to fight and pray) Fight and pray And he taught me how to live rejoicing yes, He did (and live rejoicing) Oh yeah, every, every day (every, every day) (oh yeah) Every day! Oh happy day (oh happy day) Oh happy day, yeah (oh happy day) When Jesus washed (when Jesus washed) When my Jesus washed (when Jesus washed) When Jesus washed [hits high note] (when Jesus washed) My sins away (oh happy day) I'm talking about that happy day (oh happy day) He taught me how (oh yeah, how) To wash (to wash) Fight and pray (sing it, sing it, c'mon and sing it) Fight and pray And to live yeah, yeah, c'mon everybody (and live rejoicing every, every day) Sing it like you mean it, oh.... Oh happy day (oh happy day) I'm talking about the happy days (oh happy day) C'mon and talk about the happy days (oh happy day) Oh, oh, oh happy days (oh happy day) Ooh talking about happy day (oh happy day) Oh yeah, I know I'm talking about happy days (oh happy day) Oh yeah, sing it, sing it, sing it, yeah, yeah (oh happy day) Oh, oh, oh Oh happy day..... keklik,keklik,keeeekliiiik....... ![]() ![]() ![]() -------------------- Bazen ışığı görmek için, karanlığı tehlikeye atmak zorundasın. "Iris Hineman (Lois demircisi) |
| mistral |
Gönderme: Jul 7 2008, 22:04 PM
|
kadınlara hediye alınacağı zaman, genelde ev aletleri seçilmesine çok sinir olduğumdan, esas bu gülleri veriyorum sana...
-------------------- Boşuna kendinizi kandırmayın; sürekli yaptığınız şey neyse siz osunuz...
Aristo |
| keklik |
Gönderme: Jul 7 2008, 22:15 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: üyeliği sonlandırı Mesaj: 172 Katılım: 23-March 08 Üye No: 19 Status: Offline |
elektrik süpürgesi hariç,
tüm hediyeler için teşekkürler. hepiniz varolun esen ve huzurlu yaşayın kucak dolusu sevgiler aslında doğum günümü gizliyordum ama bilen biri açık etmiş. 151. yaşıma girdim şimdi nazar neyim değer diye ödüm patlıyor. -------------------- Yaşlanmak kaçınılmaz, büyümek ise isteğe bağlı
|
| kitapsiz |
Gönderme: Jul 7 2008, 22:15 PM
|
cekilin bende gül vercem -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| keklik |
Gönderme: Jul 7 2008, 22:22 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: üyeliği sonlandırı Mesaj: 172 Katılım: 23-March 08 Üye No: 19 Status: Offline |
ne çok görev yüklemişiz çiçeklere;
sevgiliye çiçek, düğünde çiçek, doğumda çiçek, cenazede, çiçeklerle bezenmiş çelenk! keklik ben de bu şiirimle teşkkürlerimi sunayım size yenilerini hayla yazamıyom istralciim -------------------- Yaşlanmak kaçınılmaz, büyümek ise isteğe bağlı
|
| mitch |
Gönderme: Jul 7 2008, 22:25 PM
|
||||
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1346 Katılım: 28-June 08 Üye No: 77 Status: Offline |
neden? astımınmı var..... -------------------- Bazen ışığı görmek için, karanlığı tehlikeye atmak zorundasın. "Iris Hineman (Lois demircisi) |
||||
| keklik |
Gönderme: Jul 7 2008, 22:30 PM
|
hayır ev işinden neffffffffffret ederim.
-------------------- Yaşlanmak kaçınılmaz, büyümek ise isteğe bağlı
|
| mistral |
Gönderme: Jul 7 2008, 22:30 PM
|
||
Kalbimi kırdın ama rencide gibi bişeyler oldum... Kıskanç kitapsız, benim güllerim senin güllerini döver bir kerem... -------------------- Boşuna kendinizi kandırmayın; sürekli yaptığınız şey neyse siz osunuz...
Aristo |
||
| mistral |
Gönderme: Jul 7 2008, 22:33 PM
|
||
Hımm bu şiirini hatırlıyorum... Olsun zaten biz de şiir yazamıyoruz hala, hatta hiç yazamadık, sana yeniden ilham perilerinin gelmesini bekleriz keklikcim... kendiliklerinden gelirler belki... -------------------- Boşuna kendinizi kandırmayın; sürekli yaptığınız şey neyse siz osunuz...
Aristo |
||
| irem |
Gönderme: Jul 8 2008, 01:24 AM
|
![]() genç yazarımız ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 445 Katılım: 17-March 08 Üye No: 7 Status: Offline |
Keklikcim doğum günün mutlu olsun,
dicektim de; dün, 1 saat 20 dk önce sona erdi. Napalım gelecek yıla artık... |
| Gaye |
Gönderme: Jul 8 2008, 02:12 AM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 964 Katılım: 16-April 08 Üye No: 40 Status: Offline |
Sevgili Keklik,
Biraz gecikmis de olsam dogum gunu tebrigimi kabul edin lutfen.. Nice yillara.. Iyi ki varsiniz.. Sevgiler Gaye |
| keklik |
Gönderme: Jul 8 2008, 03:24 AM
|
teşekkürler irem ve gaye,
asıl sizler iyi ki varsınız -------------------- Yaşlanmak kaçınılmaz, büyümek ise isteğe bağlı
|
| botanical |
Gönderme: Jul 9 2008, 23:09 PM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 2033 Katılım: 13-March 08 Üye No: 5 Status: Offline |
Ben burayı unutmuşum. Gerçekte de bu tür kutlamaları fazla yapmam. Eskiden bu yana alışkanlık olmamış öle gidiyor bakalım. Bu yüzden de kendimin doğum günü falan kutlanmasına ya da kutlanmamasına fazla aldırmam. İyi birşey değil belki ama alışkanlık işte.
Herneyse, senden özür dilerim burayı görmediğim ve doğum gününü zamanında kutlayamadığım için. Her ne kadar geçte olsa doğum günü kutlamamı ve naçizhane şu hediyemi kabul edersen çok mutlu olurum. Keklik'e -------------------- Aklın Sokrates'ten bu yana, yobazlık ve hurafeye karşı açtığı savaş henüz kazanılmış değildir.
Isaac Asimov |
2 Kullanıcı bu konuyu okuyor (2 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:
Sayfa: (3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |

Script Execution time: 0.4050
11 queries used
GZIP Açık