| Sayfa: (3) 1 2 [3] ( İlk okunmamış iletiye git ) | ![]() ![]() ![]() |
» Dogum Günü Kutlamalari :)
| SwaN |
Gönderme: Jun 2 2009, 22:01 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 254 Katılım: 17-August 08 Üye No: 101 Status: Offline |
Bu başlığa epeydir uğramamış ve neler de
kaçırmışım. Hele güççük bacım kitapsızın doğum gününü nasıl da atlamışım. Ben kitapsızın doğum gününü 29 şubat sanıyordum. Çünkü benim hesabıma göre Kitapsız, ancak 4 yılda bir yaşlanıyor olmalı ki, yaşı bu kadar küçük kalsın Gecikmeli de olsa hepi börtdey dileğimi gene de kabul et bacım. -------------------- Tartışma, taraflardan birinin diğerine üstünlük sağlamak
amacıyla değil de, çözüme ulaşmak için yapıldığında anlam kazanır. |
| SwaN |
Gönderme: Jun 2 2009, 22:04 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 254 Katılım: 17-August 08 Üye No: 101 Status: Offline |
Senin de doğum günün kutlu olsun
sevgili leopargözü. He şey gönlünce, uzun yaşamında yüzünde, sadece mutluluğun ve bilgeliğin kırışıklığı olsun. sevgiler -------------------- Tartışma, taraflardan birinin diğerine üstünlük sağlamak
amacıyla değil de, çözüme ulaşmak için yapıldığında anlam kazanır. |
| kitapsiz |
Gönderme: Jun 2 2009, 22:23 PM
|
||
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 10403 Katılım: 12-March 08 Üye No: 1 Status: Online |
tesekkürederim -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
||
| eyesoftheleopard |
Gönderme: Jun 3 2009, 00:13 AM
|
![]() Leoparın Gözleri ![]() ![]() ![]() Grup: üyeliği sonlandırı Mesaj: 550 Katılım: 3-February 09 Üye No: 245 Status: Offline |
Sevgili kitapsiz,botanical,kemalistcan ve SwaN...
İlginizden dolayı çok teşekkür ederim... Hep birlikte nice mutlu yıllarda bir arada olmamız dileğiyle... |
| mistral |
Gönderme: Jun 3 2009, 15:41 PM
|
||
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 4451 Katılım: 12-March 08 Üye No: 2 Status: Online |
Epeydir bir maydanoz bile veren olmamıştı bana, gül için teşekkürler... Daha da incelmeye çalışıyorum ha gayret... Açım aç... inşallah amin... -------------------- Boşuna kendinizi kandırmayın; sürekli yaptığınız şey neyse siz osunuz...
Aristo |
||
| eyesoftheleopard |
Gönderme: Jun 5 2009, 04:47 AM
|
||
![]() Leoparın Gözleri ![]() ![]() ![]() Grup: üyeliği sonlandırı Mesaj: 550 Katılım: 3-February 09 Üye No: 245 Status: Offline |
Uzun zamandır ben de yapmamıştım bunu sanal da olsa sana verdim... Paslanmışım resmen iyi oldu değişiklik... Bundan sonra sık sık yollarım... Her günü doğum günüm ilan ediyorum... |
||
| mistral |
Gönderme: Jun 5 2009, 15:53 PM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 4451 Katılım: 12-March 08 Üye No: 2 Status: Online |
Ok. tüm kadın ve din kadınları adına,
çiçeklerini bekliyoruz... deliye hergün bayram, bize de her gün doğumgünü olsun barim... -------------------- Boşuna kendinizi kandırmayın; sürekli yaptığınız şey neyse siz osunuz...
Aristo |
| kitapsiz |
Gönderme: Jun 25 2009, 22:33 PM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 10403 Katılım: 12-March 08 Üye No: 1 Status: Online |
dogum günün kutlu olsun diazem nice mutlu yillara -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| diazem |
Gönderme: Jun 26 2009, 02:07 AM
|
|
Newbie ![]() Grup: Members Mesaj: 5 Katılım: 26-January 09 Üye No: 242 Status: Offline |
teşekkürlerr (:
|
| Gaye |
Gönderme: Jun 26 2009, 04:59 AM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 964 Katılım: 16-April 08 Üye No: 40 Status: Offline |
Benden de gecikmeli bir kutlama
Hersey gonlunce olsun Diazem.. |
| Gaye |
Gönderme: Sep 9 2009, 03:00 AM
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 964 Katılım: 16-April 08 Üye No: 40 Status: Offline |
Sevgili Kemalistcan,
Iyi ki dogmussun.. Dogum gunun kutlu olsun... |
| kemalistcan |
Gönderme: Sep 9 2009, 03:25 AM
|
||
|
admin ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 1327 Katılım: 17-March 08 Üye No: 8 Status: Offline |
Teşekkürler Gaye'cim. Doğup-doğmamak elimizde değil. Üstelik bunla birlikte ailemizi ve onların getirdikleri de dahil. Ama artık bu sorgulamayı artık hiç yapmıyorum. Bir milyon sperm arasından birinci gelmişim; kim tutar beni Bu arada benim doğum günüm 9 ekim. Ama yinede beni sevindrik ettin; Allah da seni sevindirsin -------------------- «…Tehdit esasına dayanan ahlâk, bir fazilet olmadıktan başka güvene de lâyık değildir.…» Mustafa kemal ATATÜRK
|
||
| Gaye |
Gönderme: Sep 9 2009, 03:36 AM
|
Ilk kez bir dogum gunu kutlamasina gec kalmak istemedim,
onu da elime yuzume bulastirdim sanirim... Ancak anlayamadigim bir sey var..On dakika once aktif oldugumda dogum gunu cocugu olarak ana sayfada Kemalistcan adini gordugume eminim.. Ozel bilgilerine girdigimde dogum gunun 9 Eylul olarak gorunuyordu..??? Beni yaniltan sistemdeki hatali bilgiler mi oldu???? Her neyse, ben dogum gununu bir ay onceden kutlamis oldum.. Bir ay sonra yine kutlarim.. Iyi ki bir milyon sperm arasindan ipi ilk gogusleyen sen olmussun arkadasim.. Iyi ki dogmussun... |
| kemalistcan |
Gönderme: Sep 9 2009, 04:16 AM
|
||
|
admin ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaj: 1327 Katılım: 17-March 08 Üye No: 8 Status: Offline |
Alıcılarının ayarıyla oynama Gaye'cim. Ben yanlış girmişim. Moralimi tavan yaptırdın gece gece. Çok teşekkürler... Sevgiler, -------------------- «…Tehdit esasına dayanan ahlâk, bir fazilet olmadıktan başka güvene de lâyık değildir.…» Mustafa kemal ATATÜRK
|
||
| Gaye |
Gönderme: Sep 9 2009, 05:04 AM
|
||||
Kendimden kusku duymak uzereydim.. Bir ay sonra burada bulusmak uzere... |
||||
| Gaye |
Gönderme: Oct 9 2009, 02:34 AM
|
Bir ay sonra bulusuruz demistik Kemalistcan,, Iyi ki dogmussun... Her gunun gonlunce gecsin... Sevgiler |
| kitapsiz |
Gönderme: Oct 9 2009, 02:46 AM
|
EH, HADI BENDE KUTLAYAYIM DAMADIMIZIN DOGUM GÜNÜNÜ GARIK -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| kemalistcan |
Gönderme: Oct 9 2009, 09:11 AM
|
|
Sağ olun arkadaşlar. Bende iyiki doğmuşum diyorum enişteniz olarak; 30 sene sonra da olsa... Bende bu anlamda hayat arkadaşıma iyiki doğmuşsun diyorum.
Sevgiler, -------------------- «…Tehdit esasına dayanan ahlâk, bir fazilet olmadıktan başka güvene de lâyık değildir.…» Mustafa kemal ATATÜRK
|
| mistral |
Gönderme: Oct 9 2009, 13:00 PM
|
Sevgili eniştemizin doğumgününü kutlarım, elbette hayat arkadaşının da...
İyi ki burayı kurmuşuz, iyi ki bu kadar büyük bir aşka da vesile olmuşuz... -------------------- Boşuna kendinizi kandırmayın; sürekli yaptığınız şey neyse siz osunuz...
Aristo |
| kitapsiz |
Gönderme: Oct 29 2009, 17:02 PM
|
eyeoftheleopard ve kurandakidin(86) nice yillara -------------------- Türklerin kutsal kitabı NUTUK`tur
![]() |
| kemalistcan |
Gönderme: Oct 29 2009, 20:20 PM
|
|
eyeoftheleopard iyiki doğdun sevgili forumdaşım.
Seni ailecek çok seviyor ve takdir ediyoruz. Sevgiler, Kurandakidin için ne diyeceğimi bilmiyorum; ama o da insan evladı, yurdum insanı. Sana da nice nice yıllar genç arkadaşım. -------------------- «…Tehdit esasına dayanan ahlâk, bir fazilet olmadıktan başka güvene de lâyık değildir.…» Mustafa kemal ATATÜRK
|
| Gaye |
Gönderme: Oct 29 2009, 21:45 PM
|
Dogum gunu cocuklari Eyeoftheleopard ve Kurandakidin; nice saglikli yillara... |
| eyesoftheleopard |
Gönderme: Oct 29 2009, 22:38 PM
|
Sevgili kitapsiz,kemalistcan ve Gaye... Çok teşekkür ederim... kemalistcan'a hakkımda yazmış olduğu güzel düşünceler için ayrıca teşekkürler... Durmak yok yola devam... |
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:
Sayfa: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |

Script Execution time: 0.1990
11 queries used
GZIP Açık